Premis FPemprèn

El 20 de juny, ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis de la 9a edició dels Premis FP Emprèn amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
Aquest any els alumnes de Cicle Formatiu de Gran Superior, Javier  Martín Luque  i Moisès Rubio  Ferrer   de l’ Institut  amb el projecte Cor-Art han guanyat el Premi en la categoria d'Economia social i solidària.

Els Premis FPemprèn són un reconeixement públic als millors projectes emprenedors realitzats per estudiants de Formació Professional dels instituts i centres d’FP de Barcelona ciutat i de la seva Àrea Metropolitana de Barcelona.

La finalitat del concurs és potenciar el reconeixement i el prestigi social de la formació professional, així com recuperar els valors del treball entre els estudiants de la formació professional, molt especialment aquells relacionats amb la iniciativa i l’esperit emprenedor.

En aquesta edició, han participat  un total de 90 projectes  de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.
També en l'edició, s’han introduït diversos canvis, especialment en les categories de premis, les quals han estat enfocades cap als sectors professionals que acostumen a estar més representats als Premis i que són significatius a Barcelona ciutat i arreu.

El premi per als equips guanyadors,, ha consistit en un guardó commemoratiu, tant pel centre com per cada membre de l’equip, un pòster per al centre i un regal adaptat a la categoria específica per a tots els membres de l’equip. Tots els participants han rebut un diploma de reconeixement per la seva implicació i esforç i la possibilitat de participar-hi en un campament d'innovació amb mentors de projectes, patrocinat per la fundació Bamkia (totes les despeses pagades durant una setmana a Vic)

Comparteix