Imatge capçalera: 

Erasmus +

Els projectes de mobilitat internacional al nostre centre

Erasmus Policy Statement (Press here in order to look it up)

Entenem que la mobilitat en els processos formatius és una estratègia fonamental que permet a les persones que hi participen millorar les seves competències professionals i personals, així com millorar la seva empleabilitat i les competències lingüístiques. La mobilitat d’estudiants i professors és una de les eines fonamentals per a la modernització de l’educació i la millora de la qualitat educativa.

Des del curs 2007, l’INS Miquel Tarradell disposa de la Carta ERASMUS, el que ens permet oferir beques per a que alguns dels nostres alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior del nostre institut puguin realitzar part del mòdul professional de Formació en Centres de Treball (pràctiques) en empreses de països de la Unió Europea. El curs 2016-2017 hem iniciat els nostres projectes propis: organització de forma autònoma d'algunes estades ERASMUS+.

L’institut també és soci de dos consorcis: Departament d’Ensenyament (“Regional Ministry of Education”) i consorci Erasmus per a pràctiques en empreses, coordinat per la Fundació BCN Formació Professional. Aquests dos consorcis proposen i desenvolupen diferents Projectes de mobilitat i formació als quals també tenen accés el nostre alumnat de cicles formatius tant de grau mitjà com de grau superior.

Comparteix