Imatge capçalera: 

Preinscripció i matrícula

Tota la informació relacionada amb la matrícula als nostres estudis.

 

GESTIÓ DE PLACES VACANTS CFGM DESPRÉS DEL PERÍODE ORDINARI DE MATRÍCULA

 

  • Alumnes preinscrits al maig que al mes de juliol no tinguin els requisits d'accés al cicle poden presentar-se al segon període de matrícula el 6 i 7 de setembre sempre i quan hi hagi vacants i es compleixin en aquest moment els requisits d'accés al cicle.
  • Alumnes que no han fet preinscripció al mes de maig, podran matricular-se al centre sempre i quan hi hagi vacants del CFGM a partir del 8 de setembre sempre i quan es compleixin els requisits d'accés al cicle.

GESTIÓ DE PLACES VACANTS CFGS DESPRÉS DEL PERÍODE ORDINARI DE MATRÍCULA

A partir de l'1 de setembre les vacants s'ompliran per rigorós ordre d'arribada independentment de si s'ha fet preinscripció o no al mes de maig. El número de vacants serà publicada i actualitzada de forma permanent al web del centre: instarradell.cat

 

Et fa falta més informació ?


  • La informació de les places vacants i l'assessorament es fa de l'oficina d'atenció a ensenyaments postobligatoris situada a la planta baixa del Consorci  d'Educació de Barcelona (Plaça Urquinaona, 6)
  • Trobaràs més informació sobre la preinscripció escolar a centres educatius a la pàgina web: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/ 

Per a informació concreta del centre ens trobareu a:

INS MIQUEL TARRADELL

Carrer dels Àngels, n. 1

08001 Barcelona

Telèfon 93 441 23 80

Comparteix